Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

«Σκληρή δουλειά» υποσχέθηκε ο Πασκουάλ στην πρώτη του Παναθηναϊκού



Λίγα λόγια και σκληρή δουλειά υποσχέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, στην πρώτη προπόνηση των νπαμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας περιόδου.


Αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, ο Ισπανός προπονητής τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως και όλες οι ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να πετύχουμε, και στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Όλες οι ομάδες θέλουν να είναι στο Φάιναλ-4, έχουμε κι εμείς το ίδιο κίνητρο. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο την περασμένη σεζόν και τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αν είμαστε ενωμένοι, με τον κόσμο και σαν ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μετά από 4 χρόνια στο λιμάνι, ο Ματ Λοτζέσκι έκανε το μεγάλο βήμα και ήρθε στον «αιώνιο» αντίπαλο: «Προφανώς, είναι πολύ διαφορετικό και λίγο περίεργο. Ωστόσο, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν. Για κάθε ομάδα της Euroleague, στόχος είναι να πάμε στα πλέι οφ και στο Φάιναλ-4. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος».

Αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε είπε: «Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω».

Ένα ακόμη νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», ο Μάρκους Ντένμον, δήλωσε: «Ξέρω που βρίσκομαι και όλες τις δυσκολίες. Είμαι έτοιμος για να δουλέψω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου