Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Αήττητος στους «Ζωσιμάδες» ο Λεβαδειακός



Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας απέσπασε στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λεβαδειακός (0-0).


Το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της Super League δεν ανέδειξε νικητή, δεν είχε γκολ, αλλά είχε έναν κερδισμένο, τον Λεβαδειακό, που κατάφερε να φύγει αήττητος από μία δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα.

Με σωστή αμυντική τακτική οι Βοιωτοί πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να μην χάσουν το ματς, σε αντίθεση με τους Ηπειρώτες, που ήταν σαφώς πιο επιθετικοί, αλλά αναποτελεσματοί και με πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια.

Ένα σουτ του Μανθάτη στο ξεκίνημα του ματς (άουτ) κι άλλο ένα του Τσαμπούρη (απόκρουσε ο Βελλίδης) στη συνέχεια ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν στο πρώτο 45λεπτο οι δύο μονομάχοι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά στην πρώτη φάση η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν αυτή, που έφθασε κοντά στο γκολ.

Συγκεκριμένα στο 46' μετά από σέντρα του Τσαμπούρη από τα δεξιά, σκαστή κεφαλιά του Μαρκόφσκι έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Βελλίδη.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Πετράκη το γκολ δεν ήρθε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατό την παραμονή τους στη Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου