Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ουζουνίδης: «Υπήρχε πίεση, τα παιδιά ήθελαν πολύ τη νίκη»

Παναθηναϊκός – Ουζουνίδης: «Υπήρχε πίεση, τα παιδιά ήθελαν πολύ τη νίκη» | Newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο του "διπλό" στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα. Στη θέληση των παικτών του και στην αλλαγή τακτικής...



 στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι οι παίκτες του ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη με την ΑΕΛ κι ότι τώρα το «τριφύλλι» έχει την άνεση να δει με ψυχραιμία τα επόμενα παιχνίδια.

«Ήμασταν πειθαρχημένοι, είχαμε κοντά τις γραμμές μας. Αναγκαστικά με τις επιλογές που έχουμε πρέπει να αλλάξουμε το στιλ του παιχνιδιού μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μπορούμε πια να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Έτσι επιλέξαμε αυτή την τακτική. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και ήθελαν πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Είναι καλό αυτό. Υπήρχε πίεση, ψυχολογική πίεση και η νίκη αυτή μας δίνει την άνεση για να δούμε με ψυχραιμία τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε για τον Λουντ:

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έχει και καλά και κακά παιχνίδια αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μπορεί να παίζει και να βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Δεν έχουμε αμφιβολία για τον Ρόμπι. Ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να μείνει στην ομάδα».





Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου