Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Α1 μπάσκετ: Στέψη στο ΟΑΚΑ



«Η μητέρα των μαχών» στο μπάσκετ θα διεξαχθεί απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ (17/06, 19:00).


Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα «συγκρουστούν» για 5η φορά στη διάρκεια των εφετινών τελικών των play offs, σε ματς «δίχως αύριο» για κανέναν από τους δύο. Ο νικητής θα στεφθεί πρωταθλητής της περιόδου 2017/2018 και ο χαμένος θα τα... έχει χάσει όλα, μιας και αμφότεροι απέτυχαν τόσο στην Euroleague, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον «αιώνιο» αντίπαλο μπροστά σε 20.000 οπαδούς που μέσα σε εννέα ώρες «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια του 5ου τελικού.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν τον τίτλο μέσα στο «σπίτι» τους κι έχουν έναν επιπλέον λόγο για να το κάνουν αυτό. Άπαντες θέλουν όσο τίποτ΄ άλλο τη νίκη έτσι ώστε να αφιερώσουν το πρωτάθλημα στον ιστορικό τους ηγέτη, Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα.

Ο Τσάβι Πσσκουάλ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και περιμένει από τους παίκτες του πάθος, ενέργεια και καθαρό μυαλό, σαφώς σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από το ματς της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Από την άλλη οι Πειραιώτες θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ «οπλισμένοι» με πίστη κι αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν, όπως έκαναν και το βράδυ της 14ης Ιουνίου στην έδρα τους.

Εάν τα καταφέρουν θα φτάσουν στον τίτλο της Α1 για πρώτη φορά σε 5ο ματς μέσα στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου τους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην των «μόνιμων» τραυματιών, Τιλί και Αγραβάνη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου