Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Απαγχονίστηκε μέλος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας του Ηρακλείου

Απαγχονίστηκε μέλος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας του Ηρακλείου

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου έχει προκαλέσει η είδηση της νέας αυτοκτονίας που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Γόνος γνωστής επιχειρηματικής...



οικογένειας, ο 49χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες απαγχονισμένος στην επιχείρηση που διατηρούσε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Η σορός του βρέθηκε στις 2:20 το πρωί στο εσωτερικό του καταστήματος ενώ αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, καθώς στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία.

Η κινητοποίηση των αρχών έγινε μετά από σχετική έκκληση της οικογένειας του τραγικού αυτόχειρα, καθώς φαίνεται πως η περίεργη συμπεριφορά του τις τελευταίες ώρες τους είχε θορυβήσει. Στον χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός του έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν πολύ αρά για τον άτυχο 49χρονο, καθώς το νήμα της ζωής του είχε ήδη κοπεί.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο ίδιος αργά τη νύχτα αφού έμεινε μόνος στην επιχείρησή του έφτιαξε μια αυτοσχέδια θηλιά χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό καλώδιο. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην απελπισμένη αυτή πράξη δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, εικάζεται ωστόσο ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί, καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και στο παρελθόν και του θεάματος χαρακτηρίζονται από οικονομική ευρωστία.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου