Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«Προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Μανωλάς» αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

«Προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Μανωλάς» αποκαλύπτουν οι Ισπανοί | in.gr

«Ο Μανωλάς προτάθηκε για μία ακόμα φορά στην Μπαρτσελόνα». Αυτός είναι ο τίτλος της ηλεκτρονικής έκδοσης της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo σχετικά...



 με τις πιθανές επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Καταλανών.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Μπαρτσελόνα προτάθηκε ο Κωνσταντίνος Μανωλάς (14.06.1991), ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα. Συνέβη ήδη την περασμένη σεζόν, αν και στο «Καμπ Νου» αποφάσισαν να στοιχηματίσουν στον Γέρι Μίνα. Καθώς ο Κολομβιανός δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, οι Καταλανοί αναζητούσαν μια εναλλακτική λύση. Τότε έφτασε η πρόταση για τον Μανωλά. Τη σεζόν 2016-2017, η Μπαρτσελόνα έδωσε τον Βερμάελεν στη Ρόμα. Η συμφωνία περιλάμβανε μια προτεραιότητα στην αγορά του Έλληνα, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε» ανέφερε η ισπανική εφημερίδα.



«Πριν από ένα χρόνο, ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα μετά την απόρριψη μιας προσφοράς από την Ζενίτ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει καλά τον Μανωλά. Δεν συναντήθηκαν στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής έφυγε το καλοκαίρι του 2012, όταν εκείνος έφτασε από την ΑΕΚ. Φέτος ο Μανωλάς σκόραρε και απέκλεισε την Μπαρτσελόνα» προσθέτει το σχετικό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου