Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τη Δευτέρα ραντεβού με τον Σπανούλη, ακολουθούν οι «Παπ»

Τη Δευτέρα ραντεβού με τον Σπανούλη, ακολουθούν οι «Παπ» | in.gr

«Καυτή» εβδομάδα θα είναι η επόμενη στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» Βασίλη Σπανούλη, να είναι ο πρώτος που θα συναντηθεί...



 με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το ραντεβού με τον «Kill-Bill» έχει κλειστεί για τη Δευτέρα (2/7). O Σπανούλης που συμπληρώνει τα 36 στις 7 Αυγούστου αποτελεί τον ηγέτη του Ολυμπιακού, η παραμονή του αποτελεί επιθυμία της διοίκησης, αλλά η πρόταση αναμένεται να προβλέπει εύλογα μειωμένες αποδοχές, λόγω της ηλικίας του.

Η διάρκεια του συμβολαίου, αν δηλαδή θα είναι μονοετές ή 1+1, θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στην τελική συμφωνία ή μη. Ο Σπανούλης αποτελεί αγαπημένο «παιδί» στο «λιμάνι», παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και όλα δείχνουν πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα προσπαθήσουν να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό, έστω κι αν παίρνει σταδιακά μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Σειρά παίρνει την Τρίτη (3/7) ο Κώστας Παπανικολάου. Στην περίπτωση του διεθνή σμολ φόργουορντ υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια: η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο, καθώς με αυτόν τον όρο είχε παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον «Πάπι» μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Όπως είχε γνωστοποιήσει, σε συνέντευξη Τύπου η Μπαρτσελόνα, στις 19 Ιανουαρίου 2016, ο Παπανικολάου οφείλει πρώτα να μιλήσει με τους Καταλανούς και μετά με τον Ολυμπιακό για ανανέωση της συνεργασίας.

Τα ραντεβού θα συνεχιστούν με τους Έλληνες παίκτες, αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα συναντηθεί με τους Αγγελόπουλους την Τετάρτη (4/7) και ο Βαγγέλης Μάντζαρης την Πέμπτη (5/7). Στην περίπτωση του πάουερ φόργουορντ, υπάρχει μια κάποια διαφορά στα οικονομικά «θέλω» των δύο παικτών και απομένει να φανεί, αν θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ή θα αποχαιρετήσει το «λιμάνι».

Στην καλύτερη μπασκετική ηλικία του, ο Παπαπέτρου θέτει ως προτεραιότητα την οικονομική του ικανοποίηση. Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αν και πέρυσι υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, θα υπάρξει συζήτηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τυχόν… αναπροσαρμογή των όρων.

Δεδομένη είναι η επιθυμία τόσο των αδελφών Αγγελόπουλων, όσο και του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, να διατηρήσει στην ομάδα τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου. Μάλιστα, ο Μπλατ έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά και συζητήσει ήδη και με τους τρεις.

Όσον αφορά σε μεταγραφικούς στόχους από το εξωτερικό, ο σέντερ Ματίας Λεσόρτ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις την περυσινή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και ο πόιντ γκαρντ Ουίλιαμς-Γκος της Παρτιζάν βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Μπλατ. Ένα αθλητικό τεσσάρι που θα δίνει ανάσες στον Γιώργο Πρίντεζη, στη θέση του Κιμ Τιλί που αναχωρεί από τον Ολυμπιακό, αναζητά επίσης ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου