Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Χωρίς Μπουρούση και Γιαννόπουλο για το 10Χ10 η Εθνική στη Σερβία



Με στόχο το 10Χ10 αναχώρησε για το Βελιγράδι η Εθνική ομάδα μπάσκετ, όπου το βράδυ της Δευτέρας (3/12, 21:15) θα αντιμετωπίσει την Σερβία στο προτελευταίο...



«παράθυρο» (10η αγωνιστική) των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Η «γαλανόλευκη» έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο, θα αντιμετωπίσει τους «πλάβι» με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει από την έναρξη των προκριματικών.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν συμμετέχουν αυτή την φορά, ο Γιάννης Μπουρούσης (θα επιστρέψει στην K;ina για να ενσωματωθεί στην ομάδα του) και ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Γερμανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είχαμε διαβεβαιώσει στην πρώτη συγκέντρωση για αυτό το παράθυρο, ότι παρά τον εκπληρωμένο στόχο της πρόκρισης, η Εθνική ομάδα θα είναι σοβαρή όπως πάντα.

Το δείξαμε στην Πάτρα και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στο Βελιγράδι. Έχουν πει όλοι οι παίκτες ότι κάθε συμμετοχή με την Εθνική αποτελεί κίνητρο από μόνη της.

Εκτός αυτού, το να διατηρήσουμε το αήττητο είναι ένα σημαντικό δέλεαρ, μάλιστα απέναντι σε μια δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στην έδρα της και με μεγάλη δική τους ανάγκη για βαθμούς.

Η απουσία του Γιάννη δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στους ψηλούς, η απώλεια του Χάρη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προβλημάτων που είχαμε από την διάρκεια της στελέχωσης γι' αυτά τα δύο ματς, όμως, υπάρχει δικαιολογημένη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα σε ό,τι τους ζητήθηκε και πιστεύω ότι θα σταθούμε και πάλι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου