Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Νίκησε ο ΠΑΟΚ, φωνάζει η Λαμία



Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στη Λαμία, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με εξαίρεση το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά...



έφυγε νικητής με 1-0 και πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται ως το τέλος του πρώτου γύρου για να είναι και μαθηματικά «πρωταθλητής χειμώνα».

Με την αποψινή νίκη ο «Δικέφαλος» έφτασε τις 11 στο πρωτάθλημα σε σύνολο 12 αγώνων και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη Super League, ενώ διατήρησε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό τεσσάρων γκολ.

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, που «σημαδεύτηκε» από το πολύ σοβαρό διαιτητικό λάθος εις βάρος της, όταν στο 11΄ το δυνατό σουτ του Επστάιν βρήκε στο απλωμένο και υψωμένο χέρι του Βιεϊρίνια, αλλά ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης δεν καταλόγισε το οφθαλμοφανές πέναλτι, αν και πολύ κοντά στη φάση.

Οι γηπεδούχοι ήταν και άτυχοι στις καθυστερήσεις, όταν μετά το απευθείας φάουλ του Μπερτόλιο ο Πασχαλάκης αρχικά κι εν συνεχεία το αριστερό δοκάρι δεν τους επέτρεψαν να πάνε στα αποδυτήρια σε θέση οδηγού.

Στο 48΄ η κεφαλιά του εντελώς αμαρκάριστου Πρίγιοβιτς αποκρούστηκε από τον Σαράνοφ, ενώ στο 51΄ Επστάιν και Μπαράλες έφυγαν στην πλάτη της άμυνας του «Δικεφάλου», αλλά ο Γερμανός αντί να πασάρει στο συμπαίκτη του που ήταν μόνος του προτίμησε να σουτάρει με το αριστερό και να διώξει με τα πόδια ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 54΄ με τον Βαρέλα, που νίκησε κατά κράτος τον Μπαράλες στη μεταξύ τους μονομαχία, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε με 10 παίκτες από το 64΄, μετά την αποβολή του Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όμως, με τις αλλαγές του Ρουμάνου τεχνικού ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την ανασταλτική λειτουργία του και κράτησε το αποτέλεσμα, ενώ θα μπορούσε να διπλασιάσει στο 83΄, όταν ο Σαράνοφ έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Λημνιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου