Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς επιπρόσθετους διαιτητές οι ημιτελικοί της 3ης Απριλίου



Χωρίς την παρουσία επιπρόσθετων διαιτητών, για πρώτη φορά από το 2013, θα διεξαχθούν το βράδυ της Τρίτης (3/04) οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας.


Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 21:30 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Λαμία, με τον Στέφανο Κουμπαράκη να «σφυρίζει» στην Τούμπα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο ΟΑΚΑ.

Παρά το αίτημα των Αρκάδων για ορισμό ξένων διαιτητών, η ΚΕΔ αποφάσισε να μην προβεί σε τέτοια ενέργεια. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη, πάντως, δεν ήταν η άρνηση της κεντρικής επιτροπής να «ικανοποιήσει» της πελοποννησιακή ομάδα, αλλά το γεγονός ότι και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς επιπρόσθετους διαιτητές για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Η ΚΕΔ στηρίχτηκε στον κανονισμό που της δίνει αυτή τη δυνατότητα, μιας και έχει (νομικά) το δικαίωμα, εφόσον κρίνει ότι δεν το απαιτούν οι ανάγκες, να μην προβεί στον ορισμό επιπρόσθετων ρέφερι. Αυτό αναμένεται να αλλάξει στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα που θα φέρει και το τρόπαιο στο νικητή, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και μεγάλο ντέρμπι εφόσον προκριθούν οι «Δικέφαλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου