Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Αυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs στην EuroLeague

Αυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs στην EuroLeague

Η Ζάλγκιρις έγινε η τελευταία, χρονικά, ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά αφήνοντας εκτός τον Ολυμπιακό κι έτσι σχηματίστηκαν τα ζευγάρια των playoffs της EuroLeague.


Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφυγε με το «διπλό» από τη Μαδρίτη επικρατώντας με 86-93, έφτασε τις έξι σερί νίκες (σ.σ. επτά στα τελευταία οκτώ ματς) και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά της EuroLeague.

Έτσι σχηματίστηκαν τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών με φόντο την πρόκριση στο Final 4.

1. Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια
3. Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
4. Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα

Να σημειωθεί πως η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες ενώ στο Final 4 της Βιτόρια (17-19/5) διασταυρώνονται οι νικητές των ζευγαριών 1-4 και 2-3.

Υπενθυμίζεται πως Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές ήταν οι πρώτες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, για να ακολουθήσει η Μπαρτσελόνα.

Μετά και τα αποψινά αποτελέσματα, η Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η Ζαλγκίρις ολοκλήρωσαν το παζλ της οκτάδας και θα διεκδικήσουν μια θέση στο Final 4.

Αυτό σημαίνει πως τα παιχνίδια Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι, Μπάγερν-Γκραν Κανάρια, Ολυμπιακός-Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα-Χίμκι δεν έχουν πια κανένα ενδιαφέρον, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά!





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου