Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

«Πέταγε» ο Παναθηναϊκός (4-1)



Εξαρχής ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε… Ο Παναθηναϊκός θα ήταν τέταρτος και ο ΝΠΣ Βόλος δεν κινδύνευε… Οπότε, το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές...

ήταν να απολαύσουν το ματς και να ευχαριστήσουν όσους παρακολούθησαν το ματς. Και το κατάφεραν με το παραπάνω, αφού το ματς έκρυβε πέντε γκολ και πάμπολλες ευκαιρίες, με το τελικό 4-1 υπέρ του Τριφυλλιού.

Ο ΝΠΣ Βόλος παρατάχθηκε φιλόδοξα στο ΟΑΚΑ, με την άμυνα στη σέντρα και το «πλήρωσε» μόλις στο 3’, αφού ο Μπουζούκης πάσαρε στον Νάγκι, αυτός στο τετ-α-τετ πέρασε τον Γκαραβέλη και σκόραρε.

Οι παίκτες του Δώνη κυριάρχησαν, έχασαν κλασικές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπουζούκη εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σένκεφελντ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο ο Μακέντα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς έδειχνε να γέρνει προς το πράσινο, όμως ο Γέντρισεκ είχε άλλη γνώμη… Στο 53’ ο Γιόχανσον ολιγώρησε, ο Ζοάο έκλεψε και πάσαρε στον Σλοβάκο και αυτός με δυνατό σουτ «νίκησε» τον Ξενόπουλο. Όμως, απέτυχε να το επαναλάβει μετά από τρία λεπτά, όταν ο νεαρός γκολκίπερ κράτησε το 2-1. Εκεί που ο Βόλος είχε «στριμώξει» τον Παναθηναϊκό, ο Γκουαροτσένα λειτούργησε επιπόλαια και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε ένα δίλεπτο…

Το αριθμητικό μειονέκτημα επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ανασυνταχτεί και να πετύχει άλλα δύο γκολ. Στο 68’ ο Σένκεφελντ μοίρασε τη δεύτερη ασίστ του, με πάσα στον Μακέντα και αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 3-1. Ο Ιτλαός πήρε ρόλο δημιουργού στο 76’ και ο Χατζηγιοβάνης πέτυχε το τέταρτο τέρμα του Τριφυλλιού…

Κάτι άλλο αξιοσημείωτο δεν υπήρχε στην αναμέτρηση και άπαντες θα την ξεχάσουν σύντομα. Με εξαίρεση τους δύο «πράσινους» Βασίληδες, τον Ξενόπουλο και τον Ζαγαρίτη, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο στη Superleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης):
Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46’ Νούνες), Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (75’ Μπεκ), Ανουάρ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Νάγκι (75’ Περέα), Μακέντα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Ξηροφώτος):
Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Κανταμούρο, Μαξ, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Λύρατζης (46’ Μπαλογιάννης), Ζοάο (59’ Τόρες), Γέντρισεκ (75’ Κάσες), Δημόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου