Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Την Πέμπτη (14/01) στην Αθήνα ο Κάτας



Την ερχόμενη Πέμπτη (14/01) θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Όντεντ Κάτας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η έναρξη της συνεργασίας του...

με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ θα επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ένα 24ωρο μετά τον αγώνα της ομάδας του Ισραήλ με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League.

Από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κρίσιμος όσον αφορά την πρόκριση των Ισραηλινών στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από τον 46χρονο τεχνικό να κοουτσάρει για τελευταία φορά την ομάδα πριν αποχωρήσει για ν΄ αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τον ίδιο, αλλά και τους «πράσνους».

Ο Κάτας ενημέρωσε την «πράσινη» ΚΑΕ και ταξιδεύει την Πέμπτη για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι έτους, με όρο για opt out από πλευράς Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 1999-2001 αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ως διάδοχος του Γιώργου Βόβορα, απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο την προσεχή Κυριακή (17/1, 19:00), σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου