Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Νοκ άουτ με Βιλερμπάν ο Παπαπέτρου



Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ένα 24ωρο πριν το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» που καλείται να δώσει στο ΟΑΚΑ με...

την Βιλερμπάν το βράδυ της Τετάρτης (13/01).

Ο αρχηγός των «πρασίνων», Ιωάννης Παπαπέτρου, τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους Γάλλους, ενώ όπως έγινε γνωστό θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το ματς που ακολουθεί (15/01) με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Στο γόνατο του διεθνούς φόργουορντ έχει μαζευτεί υγρό, γεγονός που θα του στερήσει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη που τόσο πολύ θέλει μετά από 3 διαδοχικές ήττες (Μακάμπι, Ερυθρός Αστέρας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) στη διοργάνωση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι πολύ σοβαρό, ωστόσο, ο ίδιος έχει καταπονηθεί πάρα πολύ από την έναρξη της περιόδου και θα πρέπει να ξεκουραστεί για δύο μέρες, έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για να προλάβει το ματς που ακολουθεί με τους Τούρκους.

Το παιχνίδι με την Βιλερμπάν θα είναι το δεύτερο από την έναρξη της σεζόν στη Euroleague που θα χάσει ο Παπαπέτρου, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο γύρο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Ο 26χρονος άσος έχει 13.1 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 31:38 λεπτά συμμερτοχής κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της τρέχουσας σεζόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου