Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Κάτας: Σε πολύ καλή κατάσταση η Εφές, να είμαστε επιθετικοί



Με την Αναντολού Εφές θα συναντηθεί αύριο ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.


Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Εφές, καθώς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από τη Euroleague λόγω της συμπεριφοράς του προς τους διαιτητές στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα, όταν η ομάδα του ηττήθηκε (79-80) με «τάπα» του Γκιστ στην τελευταία φάση.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στην Ευρωλίγκα, κι εν προκειμένω η Αναντολού Εφές είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με πολλή ποιότητα. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, να μείνουμε συνεπείς στο αγωνιστικό μας πλάνο και να είμαστε επιθετικοί. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνά μας», σχολίασε ο Όντετ Κάτας.

Για την απουσία του Αταμάν και αν αυτό επηρεάζει το τακτικό κομμάτι της τουρκικής ομάδας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ο Αταμάν είναι σπουδαίος προπονητής, πολλές φορές όμως τέτοιες καταστάσεις λειτουργούν διαφορετικά και οδηγούν τους παίκτες να είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουν. Έχουν έμπειρους παίκτες, που ξέρουν τι να κάνουν και πώς. Ειδικά τώρα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Αναφορικά με την εξέλιξη της ομάδας του, είπε: «Το πιο δύσκολο πράγμα που είχα να διαχειριστώ είναι ο περιορισμένος αριθμός προπονήσεων, γιατί δεν ήμουν εδώ στην προετοιμασία. Εστιάζουμε στο να είμαστε συνεπείς σε αυτά που κάνουμε, τώρα οι παίκτες ξέρουν ακριβώς τι ζητάμε. Όλα αρχίζουν με τη συγκέντρωση και την επιθετικότητα στο παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου