Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Πως υποδέχτηκαν πολιτικοί και οι φορείς την ανακοίνωση της επιστροφής του Rally Acropolis στη Στερεά (φωτο& video)

Από άκρη σ’ άκρη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας “γιορτάζει” την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στην περιοχή όπου ανήκει.

Μέσα από τα Μεσημβρινά Γεγονότα του Star, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού, Ηλίας Μπουρμάς και ο Δήμαρχος Λαμιέων μίλησαν για την επιστροφή του “Ράλι των Θεών” στο σπίτι του.

 

Με ανάρτηση του στο facebook ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στην Περιφέρεια Στερεάς.

 

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης καλωσορίζει το Rally Acropolis ξανά στον τόπο μας. Δείτε την ανακοίνωση του:

Καλωσορίζουμε το Rally Acropolis ξανά στον τόπο μας!!

Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία της επιστροφής του Rally Acropolis στη Στερεά Ελλάδα.

Η κοινή μας προσπάθεια έπιασε τόπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη.

Οι Δήμοι θα είναι παρόντες για να συνδράμουν στην αρτιότερη δυνατή διοργάνωση και επιτυχία του αγώνα, έτσι ώστε το Rally Acropolis να καθιερωθεί και πάλι στην ατζέντα των αγώνων WRC και να μείνει αξέχαστο σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Νίκος Σουλιώτης

Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας

Δήμαρχος Καρπενησίου

 

Με ανακοίνωση του το ΕΒΕ Φθιώτιδας, τονίζει ότι το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει εκεί που ανήκει. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει εκεί που ανήκει» 

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα & στη Λαμία, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής, Υπουργούς, Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους, αυτοδιοικητικούς, επαγγελματικούς συλλόγους & οργανώσεις, θεσμικούς παράγοντες και όλους όσους έδωσαν τη μάχη ώστε το «Ράλλυ των Θεών» να επιστρέψει στο σπίτι του.

Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε ότι με συλλογική και ομαδική προσπάθεια καταφέρνουμε να επιτύχουμε σημαντικές «νίκες» για τον τόπο μας.

Τώρα η «μπάλα περνάει στο δικό μας γήπεδο», καθώς το επίπεδο τεχνογνωσίας, η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων μας και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, θα αποτελέσει την  καλύτερη εγγύηση για την άρτια υποστήριξη της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Αθανάσιος Ηλ. Κυρίτσης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 

Την ικανοποίηση της εκφράζει και η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για την επιστροφή της διοργάνωσης στην Περιφέρεια Στερεάς και απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στην φυσική του έδρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στην πόλη της Λαμίας μόνο χαρά και ικανοποίηση μας γεμίζει .

Τόσο η κυβέρνηση όσο και εσείς προσωπικά προτάξατε το συμφέρον της χώρας και σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης μας γεμίσατε με ικανοποίηση .

Απομένει σε όλους εμάς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών για έναν αγώνα υψηλού επιπέδου .

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στην πόλη της Λαμίας να σας φιλοξενήσουμε να γευτείτε της νοστιμιές της Ρούμελης και μαζί να θυμηθούμε τις αξέχαστες όμορφες στιγμές που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι μαζί εκπρόσωποι του κοινοβουλίου της αυτοδιοίκησης και θεσμικοί φορείς μαζί με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας εργαζόμαστε για την μεγάλη πρόκληση .

<<Η Στερεά Ελλάδα και η Λαμία θα γίνει η μόνιμη έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις>>.

Παραμένουμε στην διάθεση σας .

Σπύρος Κωσταράς ΠΡΟΕΔΡΟΣ Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής ΝΔ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ευάγγελος Μπλούνας ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Ιωάννης Χράς ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Πολύβιος Κασιδόπουλος ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

Ηλίας Κυρμανίδης ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ

Βασιλική Παλαιολόγου-Σίμου ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δημήτριος Καραγιάννης ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Σωτήριος Γεωργακόπουλος ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΣ


Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου