Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Μειώστε τους φόρους στα καύσιμα»




Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα, ζητά από τη νέα κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ).

Στόχος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, να τονωθεί η ζήτηση και να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης.

Ο ΣΕΕΠΕ ζητά ακόμη πιστή εφαρμογή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και τη λήψη μέτρων για την πάταξη των φαινομένων λαθρεμπορίας και κάθε μορφής παραεμπορίας, καθώς και προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, ώστε να λειτουργεί η αγορά σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας και υγιούς ανταγωνισμού.
H ανακοίνωση
Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών εύχεται στη νέα Κυβέρνηση καλή επιτυχία στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και δηλώνει ότι, όπως πάντα, θα είναι δίπλα στην Πολιτεία με συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για ενέργειες ή/και νομοθετικές ρυθμίσεις με σκοπό:

  • Την επανεξέταση της φορολογίας στα καύσιμα, με μείωση του ΕΦΚ και του ΦΠΑ, ώστε να τονωθεί η ζήτηση και να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης.

  • Την πιστή εφαρμογή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και τη λήψη μέτρων για την πάταξη των φαινομένων λαθρεμπορίας και κάθε μορφής παραεμπορίας.

  • Την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, ώστε να λειτουργεί η αγορά σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας και υγιούς ανταγωνισμού.


Ευχόμαστε η νέα Κυβέρνηση να φέρει τα θετικά αποτελέσματα που όλοι προσδοκούμε στον Κλάδο της Εμπορίας Πετρελαιοειδών και επιβεβαιώνουμε ακόμη μία φορά ότι θα έχει την αμέριστη συνδρομή μας.
Seleo.gr News 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου