Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αποχωρεί ο Κατσουράνης, μένει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης

Αποχωρεί ο Κατσουράνης, μένει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης

















Τις τελευταίες μέρες του ως παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως διανύει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα απαντήσει πιθανότατα αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων», σε αντίθεση με τον Γιώργο Καραγκούνη που θα παραμείνει στο «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν.


Ο Κατσουράνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», παρουσιάζεται να είναι αρνητικός στην πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, που προβλέπει μείωση των πάγιων αποδοχών του αλλά και των μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιδιώξει να έχει νέα συνάντηση, προκειμένου να κλείσει οριστικά το θέμα. Μάλιστα ο 33χρονος μέσος φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αντιθέτως, ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός πως την περασμένη σεζόν δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου