Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"Χρυσή" εθελούσια έξοδο ανακοίνωσε η WIND


















Η μεταγραφή του PIOU απαιτεί θυσίες.
Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε σήμερα η WIND Ελλάς ακολουθώντας στα χνάρια του ΟΤΕ και της Cosmote, των Ελληνικών Πετρελαίων και άλλων μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια...



Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν περίπου 170 εργαζόμενοι που απασχολούνται σε συγκεκριμένα τμήματα όπως οικονομικό, τεχνικό, πληροφορικής και άλλων διοικητικών υπηρεσιών που έχουν κατά μέσο όρο συμπληρώσει 12 έτη εργασίας στην εταιρεία.

Το συνολικό πακέτο που θα λάβουν όσοι εργαζόμενοι επιλέξουν να συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο για τα δεδομένα της αγοράς, αλλά και της γενικότερης οικονομικής ύφεσης καθώς προβλέπει ποσό αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση ανάλογα με τα έτη εργασίας και επιπλέον εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς.

Οι παροχές του προγράμματος συμπληρώνονται με οικογενειακή ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για ένα έτος καθώς και με δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες για ένα χρόνο.

Η WIND κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να «γυρίσει» την πορεία της θετικά, μηδενίζοντας τον δανεισμό της ενώ παράλληλα εξορθολόγησε τα κόστη και τη δομή του οργανισμού. Εμπορικά έχει επενδύσει στη στρατηγική για όλους, που τη χτίζει με προϊόντα σε όλη τη γκάμα των υπηρεσιών της, κινητή, σταθερή και Internet. Είναι δε από τα ελάχιστα παραδείγματα εταιρειών με ξένους μετόχους που συνεχίζουν τις επενδύσεις τους στη χώρα μας αυτό το διάστημα. Το πλάνο επενδύσεων που τρέχει για νέες υποδομές είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα αγγίζοντας τα 300€ εκατομμύρια μέχρι το 2015.

«Στόχος της εταιρείας δεν είναι μόνο η μείωση δαπανών προσωπικού αλλά και η βελτίωση της εργασιακής δομής ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι καθαρά επιλογή του εργαζόμενου και είναι από τα πιο ελκυστικά που έχουν ανακοινωθεί στην ελληνική αγορά εργασίας» συμπληρώνει στέλεχος της WIND.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου