Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Έρχονται τα αδιάβροχα… κινητά


H τεχνολογία που μπορεί να κάνει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές αδιάβροχες είναι γεγονός και πολύ σύντομα θα χρησιμοποιηθεί από τις εταιρείες ανά τον κόσμο.


H Liquipel είναι η εταιρεία που ανέπτυξε αυτή την νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και γιατί όχι πολύ σύντομα να δούμε και κλήσεις κάτω από το νερό.

Η εταιρεία πριν ένα χρόνο είχε παρουσιάσει μια εκπληκτική μέθοδο αδιαβροχοποίησης ηλεκτρονικών συσκευών, και φέτος στην CES 20123 παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της η οποία όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί προσφέρει 100 φορές καλύτερη και ασφαλέστερη παραμονή στο νερό για όλες τις συσκευές.

Το Liquipel ουσιαστικά πρόκειται για μια νανοεπένδυση η οποία προστίθεται στην συσκευή χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή της επιτρέποντας την παραμονή της στο νερό με βάθος μέχρι ένα μέτρο 30 λεπτά χωρίς πρόβλημα.

Η εταιρεία, επίσης, ανακοίνωσε το Luquipel Performace Guarantee, ένα πρόγραμμα εγγύησης που καλύπτει πελάτες στις ΗΠΑ για την προστασία της συσκευής σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. To πρόγραμμα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες σταδιακά με την κυκλοφορία του προϊόντος., το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από πλήθος εταιρειών που θέλουν να στεγανοποιήσουν τις συσκευές τους.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της τεχνολογίας στην διεθνή έκθεση CES 2013

ΠΗΓΗ:whos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου