Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα


Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, στην Κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία και αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στη υπόλοιπη χώρα περιμένουμε σήμερα. 


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου, 12 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 23 βαθμούς στην Κρήτη και από 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα κεντρικά και νότια ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία στα βόρεια μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου