Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τι συμβαίνει στην ΔΕΗ Θήβας



Μετά την μετάθεση του Διευθυντού κυρίου Κατσέλη από την Θήβα στην Χαλκίδα και την τοποθέτηση του κ. Πιτσινή στην Θήβα πριν από αρκετούς μήνες, παρά την αντίθεση...



και την στήριξη των υπαλλήλων της ΔΕΗ Θήβας στις 28 Μαρτίου 2013 καινούργια αντικατάσταση έγινε του Διευθυντή κ. Πιτσινή Βαγγέλη και του προϊσταμένου τεχνικού τμήματος κ. Μπεκρή Ιωάννη.

 Σημειωτέων ότι των δύο ανωτέρων έγινε άρση των καθηκόντων τους και μετετέθησαν στην Αθήνα ως απλοί υπάλληλοι. Διευθυντής τοποθετήθηκε ο κ. Αβρακιώτης Βασίλειος από την Άμφισσα και προϊστάμενος τεχνικού ο κ. Οικονόμου Σταύρος από την Λιβαδειά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με την καταγγελία συμπολίτη ο οποίος κατείχε εργοταξιακό ρεύμα εδώ και αρκετά χρόνια, ή έχουν να κάνουν με διάφορες καταγγελίες που αφορούν τα φωτοβολταϊκά;
Επίσης ο πρώην τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια. Πολλά λέγονται εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα αλλά θα θέλαμε να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση. Αν γίνεται ΕΔΕ και για ποιο θέμα. 

Ο σημερινός διευθυντής κ. Αβρακιώτης επισκεπτόμενος σήμερα τους εργαζόμενους τους εφιστά την προσοχή λέγοντας ότι όσοι είναι να συνταξιοδοτηθείτε πρέπει να το κάνετε διαφορετικά σε όποιον επιρριφθούν ευθύνες θα αντιμετωπιστούν με σκληρό τρόπο ακόμη και με απολύσεις.

Τι άραγε συμβαίνει τελικά και χρησιμοποίησε τέτοιες σκληρές εκφράσεις ο σημερινός διευθυντής;

thivapress-news.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3256.htmlthiva-hellas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου