Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Πινδάρεια 2013»



Η πόλη της Θήβας, η πόλη του Πίνδαρου, της Ιστορίας και του Πολιτισμού καταθέτει και φέτος τη δική της πρόταση, ως αντίδοτο στο αίσθημα απαισιοδοξίας που δημιουργεί η δύσκολη εποχή που διανύουμε και επιλέγει τον Πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια διεξόδου από κάθε κρίση.



Ο πολιτισμός, μέσα από το τραγούδι, το χορό, το θέατρο και την τέχνη αποτελεί πηγή αισιοδοξίας, προάγει το πνεύμα και μεταλαμπαδεύει την ιστορία, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Τα “Πινδάρεια”, που είναι ένας από τους σημαντικότερους και μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς του τόπου μας, υπόσχονται και φέτος, για 35η συνεχή χρονιά, πλήθος εκδηλώσεων που καλύπτουν όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού, σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής μας και ποιοτικά σχήματα απ’ όλη την Ελλάδα. Τα φετεινά “Πινδάρεια “ είναι αφιερωμένα στη μνήμη του πρώην Δημάρχου Θηβαίων Κώστα Κουρκούτη.
Σας καλούμε, με την καλή σας διάθεση, να στηρίξετε αυτό τον θεσμό και την προσπάθεια του Δήμου μας για πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις «Πινδάρεια 2013»



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2013»

ΔΕΙΤΕ

ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου