Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκινούν οι ενημερωτικές εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης



Ο κύβος ερρίφθη και στις οκτώ το πρωί ξεκινά το ενημερωτικό πρόγραμμα της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης.



Ο Γιάννης Τρουπής, πολιτικός συντάκτης που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ και η Οντίν Λιναρδάτου, επικεφαλής των διεθνών ειδήσεων, θα παρουσιάσουν τη δίωρη ενημερωτική εκπομπή.

Στον «αέρα» θα βγουν και οι πρώτοι ρεπόρτερς που υπέγραψαν για τον μεταβατικό φορέα.

Η ημερομηνία που επελέγη για να γίνει η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού τη Δευτέρα, η EBU ανακοίνωσε ότι στις 21 Αυγούστου θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ, οι οποίοι παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και στους υπόλοιπους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ ανά την επικράτεια.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να προβληθούν δελτία ειδήσεων στη Δημόσια Τηλεόραση, αφού το μεταβατικό σχήμα δεν έχει στελεχωθεί ακόμη από ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων.

Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένει η πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις των 577 ατόμων που ανακοινώθηκε ότι αναδείχτηκαν πρώτοι στον διαγωνισμό για το μεταβατικό σχήμα, αφού προέκυψαν ενστάσεις αναφορικά με τη μοριοδότησή τους.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου