Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Super League: Οι αγώνες του Σαββάτου

Super League: Οι αγώνες του Σαββάτου

Παναιτωλικός - Βέροια (0-0 ημίχρονο), Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης (17:15), Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19:30)...





Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων ξεκινά το Σάββατο η 32η αγωνιστική της Super League. Στις 15:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Βέροια, στις 17:15 ο Πανιώνιος τον Αστέρα Τρίπολης και στις 19:30 ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο παιχνίδι είναι βέβαια αυτό στο Περιστέρι, όπου αν οι Πράσινοι κατορθώσουν να επικρατήσουν του Ατρόμητου, μπορούν ακόμα να ελπίζουν για τη μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα, καθώς - τουλάχιστον μαθηματικά - θα μπορούν να φτάσουν τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση.

Στον Παναθηναϊκό, ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Σε οργανωτικό ρόλο θα παίξει ο Αμπέντ, ενώ ο Ατζαγκούν (ή ο Καρέλης) μαζί με τον Μπεργκ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Λαγός, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Ντίνας και Μπαϊράμι.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα παιχνίδια Π.Α.Ο.Κ. - Καλλονή, Εργοτέλης - ΠΑΣ, Λεβαδιακός - ΟΦΗ, Πανθρακικός - Απόλλων, Ολυμπιακός - Άρης και τη Δευτέρα η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου