Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε βαθμό (1-1) στην Πόλη ο Αστέρας



Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από την έξοχη πορεία των προκριματικών, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την "περιπέτεια" στους ομίλους του Europa League αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από τηνΜπεσίκτας, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.



Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 33ό λεπτό, με τον Αστέρα να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και να καταφέρνει να ισοφαρίσει με τον Πάρα στο 88΄.

Σχόλιο:

Οι Αρκάδες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό τους παιχνίδι φέτος και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μπεσίκτας. Η ελληνική ομάδα απέκτησε έτσι σημαντικό αβαντάζ έναντι τον Τούρκων για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπεσίκτας: Ζενγίν, Ουισάλ, Σίβοκ, Φράνκο, Μότα, Χάτσινσον, Καβλάκ, Τερέ, Σαχάν (84' Κερίμ), Εζιακούπ (69' Σόσα), Πεκτεμέκ (30' Τοσούν).

Αστέρας Τρ.: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης (76' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μάτσα, Μπαντιμπανγκά (69' Πάρα), Μπαράλες (84' Γιαννιώτας).




Πηγή:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου