Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Η νίκη ήταν των παικτών όχι του προπονητή»

Μίτσελ: «Η νίκη ήταν των παικτών όχι του προπονητή»

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο Μίτσελ με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει πως η νίκη επί της Ατλέτικο ανήκε στους ποδοσφαιριστές του





Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο και με τους Πειραιώτες να έχουν πάρει τεράστια νίκη επισήμανε: «Σήμερα είναι μια νίκη των παικτών και όχι του προπονητή. Ο προπονητής δίνει οδηγίες και οι παίκτες ανταποκρίνονται και σήμερα το έκαναν πολύ καλά».

Για τις κινήσεις του από τον πάγκο που βοήθησαν σημαντικά: «Ήταν πετυχημένες οι αλλαγές. Γι” αυτό άλλωστε χρειάζονται. Σήμερα οι Φουστέρ και Εντιγκά έκαναν αυτό που έπρεπε και είμαστε ευχαριστημένοι. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας ήταν μεγάλη».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Από την πρώτη στιγμή οι φίλοι του Ολυμπιακού με έκαναν να νιώθω Πειραιώτης. Ακούγοντας το όνομά μου ανατρίχιασα».

Για το αν είχε μήνυμα από κάποιον από την Ρεάλ: «Κοίταξα το τηλέφωνό μου για να μιλήσω με την οικογένειά μου. Ο Αντσελότι είναι ένας μεγάλος προπονητής και θα κερδίσει σίγουρα και Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και ελπίζω να το κάνει φέτος».

Για τις φιλοδοξίες του: «Οι ίδιες που λέγαμε χθες. Είπαμε πως θα έρθουμε να δουλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είπα πως στόχος είναι να κάνω τον Ολυμπιακό λίγο καλύτερο στην Ευρώπη».

Για Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου μας κάνει χαρούμενους μες την επιστροφή του. Είναι έτοιμος και μας το έδειξε σήμερα. Ο Λούκας είναι εξαιρετικός κάτι που το ξέραμε. Ο τέλειος αντικαταστάτης του Σάμαρη».

Για το πως κατάφερε να φτιάξει μια νέα ομάδα μέσα σε 30 μέρες: «Όπως το κάνουν όλοι οι προπονητές. Όλοι την ίδια δουλειά κάνουν, άλλοι με περισσότερη επιτυχία και άλλοι με λιγότερη. Είναι πιο εύκολο αν πιστεύουν σε εσένα οι ποδοσφαιριστές και οι δικοί μου πιστεύουνε και βοηθάνε»



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου