Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

"Σκόνταψε" ο ΠΑΟ, ήττα 2-1 από την Ντιναμό



Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα η Ντιναμό Μόσχας νίκησε με 2-1 τους "πράσινους" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Europa League.



Ο Κοκόριν στο 40΄ και ο Ιόνοφ στο 49΄ ήταν οι σκόρερ των Ρώσων, που είχαν και δύο δοκάρια, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 64΄ ο Ντίνας.

Σχόλιο:

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κόντρα στην Ντινάμο Μόσχας ανάλογη εικόνα με αυτή που έχει δείξει από την αρχή της φετινής σεζόν και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο, των σαφώς πιο έτοιμων, Ρώσων. Πλέον η πρόκριση γίνεται πολύ δύσκολος στόχος, αφού οι πράσινοι θα πρέπει να κερδίσουν και μακριά από τη Λεωφόρο βαθμούς για να έχουν ελπίδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (58’ Δώνης), Λαγός (75’ Πέτριτς), Ζέκα, Καρέλης, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (81’ Κουτρουμπής).

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μπούτνερ (68’ Γκράνατ), Σαμπα, Ντάγκλας, Ντζούτζακ, Γιουσούποφ, Κοκόριν, Ιόνοφ, Νομπόα, Κουράνι, Μανόλεφ.


Πηγή:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου