Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Να σιγήσουμε το ΟΑΚΑ»



Να «παγώσει» το ΟΑΚΑ νικώντας τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας θέλει η Τουρόβ, όπως δήλωσε ο Ντάμιαν Κούλιγκ.


Αν και πρωτάρα, η Τουρόβ δεν σκοπεύει να είναι ο φτωχός συγγενής στην Ευρωλίγκα και έχει υψηλό κίνητρο στην πρεμιέρα της Παρασκευής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Για μένα σαν προπονητή μιας ομάδας που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την Τουρόβ, ο βασικός μας στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι να δώσουμε το μέγιστο και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά χωρίς καμία πίεση, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό σε οποιοδήποτε ματς αυτής της διοργάνωσης. Όμως κι αυτό είναι μέρος της δουλειάς», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της ομάδας, Μίοντραγκ Ράικοβιτς.

Ο 20χρονος σέντερ της ομάδας, Ντάμιαν Κούλιγκ, έδειξε πιο… άγριες διαθέσεις. «Είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Ευρωλίγκα. Δουλέψαμε σκληρά την περασμένη σεζόν και η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση αποτελεί επιβράβευση για τους κόπους μας. Όλοι στο Ζγκόρζελετς είναι ενθουσιασμένοι και εγώ ανυπομονώ για το πρώτο ματς παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την πρόκληση. Η Ευρωλίγκα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Έχω ακούσει πως το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους οπαδούς, περίπου 15.000 στις κερκίδες. Ο προπονητής πάντα μας λέει να κάνουμε το δικό μας κομμάτι της δουλειάς, να μπούμε στο γήπεδο με 100% κίνητρο και συγκέντρωση, άρα θέλουμε να παίξουμε αρκετά καλά ώστε στο τέλος του αγώνα να υπάρχει σιγή στο ΟΑΚΑ», ανέφερε ο Πολωνός διεθνής.




Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου