Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Για την πρώτη νίκη η Εθνική με Βόρεια Ιρλανδία



Η ήττα από Ρουμανία και η ισοπαλία στη Φινλανδία έχει κρατήσει την Εθνική Ελλάδας χαμηλά στη βαθμολογία του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2016,ωστόσο η αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Βόρεια Ιρλανδία (21:45, ΝΕΡΙΤ) μπορεί να αλλάξει τα πάντα.





Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος με τον κόσμο στο πλευρό της, αφού στην πρεμιέρα το "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν άδειο λόγω τιμωρίας.

Η αναμέτρηση έρχεται λίγες ημέρες μετά από τον περίεργο αγώνα με τη Φινλανδία, όπου η Εθνική προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα από το φανταστικό γκολ του Νίκου Καρέλη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρισχολίασε στη συνέντευξη Τύπου την εμφάνιση του Ελσίνκι, σημειώνοντας ότι είδε από τους παίκτες του όσα είχε ζητήσει και επανέλαβε ότι ο αποκλεισμός θα αποτελέσει "καταστροφή".

Για να... αποφευχθεί κάτι τέτοιο, ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και αυτές αφορούν όλες τις γραμμές.

Στην άμυνα, αντί του Λουκά Βύντρα θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Κώστας Σταφυλίδης στα αριστερά, με τονΒασίλη Τοροσίδη να επιστρέψει στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Οι Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς παραμένουν σταθεροί.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ίσως πάρει τη θέση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και ο Πέτρος Μάνταλος του Ανδρέα Σάμαρη, με τον Γιάννη Μανιάτη να παραμένει στην τριπλέτα.

Τέλος, στην επίθεση, ο Χάρης Μαυρίας έχει προβάδισμα έναντι του Καρέλη, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα βρει θέση στην ενδεκάδα και κορυφή θα παραμείνει ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Διαιτητής είναι ο έμπειρος Στεφάν Λανουά από τη Γαλλία, ενώ οι Γκριγκορέ και Στιέν βοηθοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου