Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: Πολύ σημαντικό το ματς με Αρμάνι



Τη σημασία, αλλά και το βαθμό δυσκολίας του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή επισήμαναν Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Λευτέρης Μποχωρίδης.


Στον Παναθηναϊκό δεν μένουν στην εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο υποδεχόμενοι την Παρασκευή την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως πρόκειται για ματς μεγάλων απαιτήσεων και σημασίας.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν ποιότητα, πρόκειται για τους πρωταθλητές Ιταλίας και προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας», δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Από τη δική του πλευρά, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, συμφώνησε με τον προπονητή του. «Έχουμε ένα δεύτερο συνεχές ματς στην έδρα μας μετά από αυτό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ξέρουμε πολύ καλά την αντίπαλό μας. Νίκησαν στο Μόναχο την Μπάγερν κι έχουν πολύ καλούς παίκτες με ταλέντο και εμπειρία. Θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε και να υπερασπιστούμε την έδρα μας», ανέφερε ο 20χρονος γκαρντ.




Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου