Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Γυμναστείτε με τα σπορ του χειμώνα

Γυμναστείτε με τα σπορ του χειμώνα

Τον χειμώνα έχουμε την ευκαιρία να βγούμε από σπίτι και να κάνουμε δραστηριότητες που βοηθάνε στο να κάψουμε πολλές θερμίδες αλλλα ταυτόχρονα να έχουμε πολλά οφέλη στην υγεία μας.Τώρα...


 
που ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο δροσερός μην βυθιστείτε στην ζεστασιά του καναπέ αλλά πάρτε τα βουνά επιλκέγοντας να κάνετε Ice Skating,Snowboard και φυσικά Ski.

To Ice Skating είναι μορφή αερόβιας άσκησης που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και ιδιαίτερα τους μυς των κάτω άκρων ενώ ταυτόχρονα δουλεύουν οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι ενώ βελτιώνεται η ισορροπία η αντοχή και τα καρδιαγγειακά οφέλη είναι πολλά.

Το Snowboard είναι επίσης αερόβια γυμναστική που ενεργοποιεί τους μυς των χεριών και των ποδιών που βοηθούν στην ισορροπία του σώματος ενώ με την ταυτόχρονη σύσπαση των μυων του κορμού βοηθούν το σώμα να κρατηθεί όρθιο.

Το Snowboard είναι ευχάριστη δραστηριότηα και με τον τρόπο αυτό μειώνεται το άγχος και υξάνεται η διάθεσή μας.

Το Ski τώρα είναι για κάποιους τρόπος ζωής και είναι δημοφιλές χειμερινό σπορ. Το συγκεκριμένο άθλημα δυναμώνει τους μυς του σώματος ενώ βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων. Γίνεται με το βάρος του σώματος με αποτέλεσμα να βοηθά στην ενδυνάμωση των οστών.

Το Ski είναι άριστος τρόπος διασκέδασης ενώ μπορείς να αποκτήσεις και...''Θαυμαστές''.



Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου