Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Navy Seals - "Η άγνωστη ιστορία" - BINTEO

Image

H λεγόμενη "Διαβολοβδομάδα" και η ιστορία της ξεδιπλώνεται μέσα από ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ του PBS, στις 11 Νοεμβρίου.


Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της αμερικάνικης ομάδας καταδρομών Navy SEALS είναι δύσκολη εκπαίδευση τους. Η νεοσύλλεκτοι περνούν από μια περίοδο εκπαίδευσης, πραγματική "κόλαση", γνωστή ως "Δαβολοβδομάδα."

Η Διαβολοβδομάδα ουσιαστικά στοχεύει στο να ξεχωρίσει τους νεοσύλλεκτους σε ικανούς να υπηρετήσουν στο επίλεκτο σώμα και σε εκείνους...που μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούν ξανά την απόφαση τους να καταταγούν στο σώμα. Το μότο των εκπαιδευτών είνα: "Είσαι αρκετά ικανός για να γίνεις ένας SEAL; Το έχεις μέσα σου;"

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ποσοστό αποτυχίας σε αυτήν τη φάση εκπαίδευσης. Υπολογίζεται ότι το 75% των νεοσύλλεκτων τα παρατάνε και φεύγουν εντός της πρώτης εβδομάδας. "Η αλήθεια είναι ότι ένας Navy SEAL είναι σκληρόπετσος. Ένας SEAL είναι από τους πιο ατρόμητους μαχητές. Ένας SEAL είναι αήττητος"!

Έτσι το να περάσει ένας υποψήφιος SEAL από μια εβδομάδα "κόλασης" και να καταφέρει να κρατήσει όρθιο το ανάστημά του, είναι απόδειξη της αξίας του!

Το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει την ιστορία της επίλεκτης ομάδας καταδρομών και ανατρέχει στο πώς ξεκίνησαν όλα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ:




Πηγή: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου