Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Οι "μασκαράδες" που ... τρέλαναν την ΕΛ.ΑΣ.!



Στοίχημα αποτελεί για τις Αρχές ο εντοπισμός των τριών ενόπλων, οι οποίοι έκαναν άνω-κάτω χθες το βράδυ το Ηράκλειο με το «ρεσιτάλ» ληστειών. 




Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου έχει σημάνει συναγερμός καθώς ξέρουν καλά ότι αυτήν την «τριάδα» με το περίσσιο θράσος, σύντομα θα την ξαναβρούν μπροστά τους.

Αυτό που συνέβη το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο Ηράκλειο δεν έχει προηγούμενο. Την ώρα που εκατοντάδες Ηρακλειώτες ξεφάντωναν ντυμένοι μασκαράδες, οι τρεις εκμεταλλευόμενοι πλήρως το πνεύμα της βραδιάς, φόρεσαν κουκούλες και πήραν τα καλάσνικοφ. Μόνο που δεν ήταν αστείο!

Προκαλεί τρομερή εντύπωση, ενδεικτική του θράσους τους, ότι χρησιμοποίησαν έναν «σεσημασμένο» αυτοκίνητο. Το όχημα αυτό είχε κλαπεί πριν μερικές ημέρες με επεισοδιακό τρόπο από το Γάζι. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε κατέβει να αγοράσει τσιγάρα και επιστρέφοντας αντίκρισε μέσα στο όχημα του έναν άγνωστο νεαρό, να τον απειλεί με όπλο. Η υπόθεση είχε προβληματίσει σοβαρά την Αστυνομία, όμως δεν υπήρξαν ευρήματα που να οδηγούν προς κάποια κατεύθυνση. Πάντα όμως είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ενδεχόμενο της κλοπής για μελλοντική ληστεία.

Για την Αστυνομία σημαντικό ρόλο στα σχέδια των ληστών διαδραμάτισε και το γεγονός ότι χθες πολλές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στα μέτρα τάξης, στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ουδείς ωστόσο περίμενε, ούτε και οι αστυνομικοί, αυτό που θα ακολουθούσε μετά την απόπειρα ληστείας στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Κονδυλάκη. Οι ληστές προσπάθησαν να σπάσουν την τζαμαρία, ο ιδιοκτήτης όμως πρόλαβε να κατεβάσει τα προστατευτικά ρολά. Οι δράστες έμειναν με την ...όρεξη και αποφάσισαν να το «τσικνίσουν» πανηγυρικά.

Αντί να εξαφανιστούν δεδομένου ότι είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές Αρχές, πήραν σβάρνα δύο σούπερ-μάρκετ και ένα βενζινάδικο, πήραν τις εισπράξεις και έγιναν «καπνός».

Τόσο η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ όσο και ολόκληρη η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει πέσει με τα ...μούτρα πάνω στην υπόθεση. Θέλουν διακαώς την σύλληψη των τριών. Υλικό από κάμερες ασφαλείας υπάρχει τόσο από το κοσμηματοπωλείο όσο και από τα σούπερ-μάρκετ. Καταθέσεις επίσης υπάρχουν. Και οι έρευνες συνεχίζονται...





Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου