Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Δικαίωση Παναθηναϊκού! Προκρίνεται στον ημιτελικό του μπάσκετ

Δικαίωση Παναθηναϊκού! Προκρίνεται στον ημιτελικό του μπάσκετ

Δεκτή την προσφυγή του Παναθηναϊκού έκανε το ΑΣΕΑΔ που ακύρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού... 


στα χαρτιά κι έτσι οι «πράσινοι» προκρίθηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί πιθανότατα την άλλη Κυριακή.

Το... σίριαλ συνεχίστηκε με την ανατροπή από το ΑΣΕΑΔ που αποδέχθηκε την προσφυγή του “τριφυλλιού” και επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο... Θυμίζουμε ότι ο αθλητικός δικαστής είχε... χρεώσει τη νίκη του προημιτελικού του Κυπέλλου που είχε διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου στους “ερυθρόλευκους”, ενώ είχε επικρατήσει ο Παναθηναϊκός με 77-76. Η ένσταση του Ολυμπιακού είχε γίνει για την παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Αρχικά, ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση και είχε δηλώσει αναρμόδιος, αλλά τελικά δικαίωσε τους Πειραιώτες μετά την πρόσφυγή τους. Προσέφυγε και το “τριφύλλι” στο ΑΣΕΑΔ που επικύρωσε το αποτέλεσμα του ματς και... διέγραψε την απόφαση του αθλητικό δικαστή.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και ΕΟΚ θα κληθεί να ορίσει τον ημιτελικό της Πυλαίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό πιθανότατα για την επόμενη Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου