Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πρώτη φορά που δεν ξεφεύγει κανείς από τα διόδια της Θήβας!!! ...Έκλεισε τελείως ο παράδρομος στο 90

 

Έκλεισε ξανά ο παράδρομος στο ύψος του 90 και απ'ότι φαίνεται μόνιμα αυτή τη φορά. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά φτάνουν μέχρι εκεί και μη μπορώντας να βγουν στην Εθνική Οδό γυρίζουν πίσω με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας πανικός στο σημείο.




Τεράστιο θα είναι λοιπόν το πρόβλημα εάν το κλείσιμο του παράδρομου γίνει μόνιμο φαινόμενο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν χωριά πολύ κοντά στη Θήβα όπως Ακραίφνιο , Κόκκινο, όπου θα αναγκάζονται τα αυτοκίνητα να πληρώνουν δύο διόδια για να διανύσουν αυτή τη μικρή απόσταση.
Θα πρέπει να υπάρξει άμμεση κινητοποίηση ώστε να αποφευχθεί η κατάσταση αυτή.
http://e-sterea.gr



Δεν προλάβαμε να χαρούμε για το «ΟΧΙ» στις μπάρες, για την άμεση παρέμβαση των κκ. Σταθά και Σκούμα για τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο να … μεταβιβάσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Χρήστου Σπίρτζη (http://www.orchomenos-press.blogspot.gr/2015/07/blog-post_23.html ) σήμερα - που δεν είμαστε εν όψει ενός δημοψηφίσματος - ο Βοιωτικός λαός και φυσικά κάθε διερχόμενος οδηγός από την Εθνικό Οδό Αθηνών Λαμίας είδε ξανά τις μπάρες να μπαίνουν στον παράπλευρο του 90ου χιλιομέτρου. Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά που δεν ξεφεύγει κανείς από τα ληστρικά διόδια της Θήβας!!





Πηγή: orchomenos-press.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου