Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΟΦΗ Παραμονή με πολλαπλά οφέλη



Η παραμονή του Μανώλη Μπολάκη στο ρόστερ του ΟΦΗ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.



Η άνοδος στη Football League είναι αυτοσκοπός για την κρητική ομάδα, όμως ο τρόπος που θα επιλεγεί για να υλοποιηθεί ο πρώτος στόχος του νέου ΟΦΗ, θα φανερώσει το σκεπτικό και τη φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί προς την επίτευξη του.

Κινήσεις όπως αυτή της διαφύλαξης στο ρόστερ του 21χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, παραπέμπουν προφανώς σε αγωνιστική ενίσχυση, δείχνοντας όμως παράλληλα και θέληση για δημιουργία ομάδας χωρίς ημερομηνία λήξης.

Ο Μπολάκης και οι υπόλοιποι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο δίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου του περυσινού πρωταθλήματος εμφανίστηκαν εξ’ ανάγκης στο προσκήνιο, αλλά επέβαλλαν την παρουσία τους στην ομάδα με το ταλέντο και την ξεχωριστή κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, ήταν το μοναδικό αισιόδοξο μήνυμα σε μια μια μαρτυρική κατά τα άλλα χρονιά.

Η φρεσκάδα, οι παραστάσεις «θυσίας» παρά τους συνεχόμενους αγώνες και την αδυναμία προφύλαξης λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων, και το πάθος, στοιχεία που πάντοτε εκτιμώνται από την εξέδρα έκαναν εμφατικά την εμφάνιση τους στο «Γεντί Κουλέ» εξαιτίας των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Συνεπώς η παραμονή όσο περισσότερων από αυτούς στο νέο «ΟΦΗ», θα υπερασπίσει όχι μόνο το στόχο της ανόδου, αλλά κι αυτόν που ακολουθεί και είναι η δημιουργία ενός συνόλου με δυνατότητες στο γήπεδο, αλλά και έντονο «δέσιμο» με το συναισθηματισμό του κόσμου.

Του κόσμου που θέλει τη δική του ταύτιση με την ομάδα να την αισθάνεται και ο ποδοσφαιριστής της.

Δύσκολο εγχείρημα εν έτει 2015.

Εγχείρημα που μπορεί ωστόσο εάν το επιτρέψουν οι συγκυρίες να περιλάβει ορισμένες εξαιρέσεις.

Κι ο ΟΦΗ δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει ιδανική εξαίρεση προετοιμάζοντας την «επόμενη μέρα» με δικά του «παιδιά», τα οποία στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να εξελιχθούν στις προσωπικότητες όπου θα στηριχτεί η ομάδα όταν επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.
 


Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου