Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ευρωλίγκα: Ευχαριστημένος με την κλήρωση του Παναθηναϊκού ο Τζόρτζεβιτς



Ικανοποιημένος από την κλήρωση στην Ευρωλίγκα  έμεινε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, εξαιρουμένων των μακρινών μετακινήσεων στο Κράσνονταρ της Ρωσίας και στο Κάουνας της Λιθουανίας.





«Με μια λέξη, καλά. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν ποιότητα και οι παίκτες που μετέχουν σε αυτές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Όπως βλέπω έχουμε και κάποια μακρινά, άρα και δύσκολα ταξίδια, όπως το Κουμπάν ή το Κάουνας, αλλά όλα καλά. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει όταν πρέπει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα έχουμε μπροστά μας» πρόσθεσε.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, από την πλευρά του, εξήγησε πως «είμαστε σε έναν όμιλο κάπως.. περίεργο, αφού η Καρσίγιακα θα παίξει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, ενώ η Λοκομοτίβ και η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφουν στο υψηλότερο επίπεδο μετά από μια χρονιά απουσίας».

Για τους υπόλοιπους αντίπαλους της ομάδας του εκτίμησε ότι «η Ζαλγκίρις είναι παραδοσιακή δύναμη και πολύ επικίνδυνη, ειδικά μέσα στην έδρα της, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι σταθερή σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια».

Όσο για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του; «Πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα μας και να νικήσουμε όλους τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη εντός κι εκτός έδρας κι αυτός να είναι ο στόχος μας. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου