Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης θα χτυπά η καρδιά της Κρήτης 30/10 με 5/11

Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης θα χτυπά η καρδιά της Κρήτης 30/10 με 5/11

Η Παγκρήτια Έκθεση Κρητικών Προϊόντων και Υπηρεσιών “Κρήτη η μεγάλη συνάντηση” πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στους χώρους του Λιμανιού στη θέση Κατάρτι.




Η Έκθεση Θεσμός μετά την σημαντική επιτυχία που σημείωσαν οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της που έγιναν στην Αθήνα, τώρα ταξιδεύει και στην Θεσσαλονίκη και στόχο έχει την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων των δύο περιοχών.
Tο μεγάλο αυτό γεγονός γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και πέρα από το εμπορικό της μέρος θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, γαστρονομικού και μουσικοχορευτικού χαρακτήρα που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και σίγουρα θα γίνουν πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Η είσοδος στην έκθεση θα είναι ελεύθερη.

Η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή διατροφική της αξία και για τα ευεργετικά της οφέλη στο ανθρώπινο οργανισμό. Η Κρητική γη παράγει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό καταναλωτή, ενώ το νησί αποτελεί δημοφιλή προορισμό διακοπών για περισσότερους από δυόμιση εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γευθούν και να αγοράσουν τα κρητικά προϊόντα απευθείας από τους δεκάδες εκθέτες παραγωγούς και μεταποιητές σε εξαιρετικές τιμές. Λάδι, τυροκομικά προϊόντα, μέλι, παξιμάδι, αρτοσκευάσματα, γλυκά, κρασί, ρακί - τσικουδιά, ποτά, βότανα, καλλυντικά είναι ορισμένα από τα προϊόντα και τις λιχουδιές που θα βρουν στην έκθεση.

Στόχος των διοργανωτών είναι επίσης η σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο περιοχών σε επίπεδο χονδρικής και η αντιπροσώπευση των προϊόντων τους.

Η έκθεση οργανώνεται και υποστηρίζεται από τις εταιρείες Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε και Εκδοτική Κρήτης-Νεκτάριος Σερμάκης.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο www. pagritiaekthesi.gr και στο τηλέφωνο 2810 213 318

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου