Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Η «τεσσάρα» στο Χαριλάου και το σόου του Κούδα



Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την 68η επέτειο της απελευθέρωσης της και η Τούμπα έχει κλείσει για τις αναγκαίες εργασίες στις κερκίδες των θυρών 7 και 8. Υποχρεωτικά ο Δικέφαλος έδωσε πολλούς αγώνες, εκείνη την περίοδο, στο…


γειτονικό Χαριλάου, αφού οι ημερομηνίες δεν βόλευαν να παίζει στο Καυτανζόγλειο, με τον Ηρακλή της Β’ Εθνικής να παίζει την ίδια μέρα.

Ένα από τα πολλά ματς ήταν και αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το μοναδικό που δεν έγινε στην Τούμπα, αλλά στο γήπεδο του Άρη, που έπαιζε στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Εθνικό.

Ηταν η πρώτη φορά, που οι δύο ομάδες θα βρισκόντουσαν αντιμέτωπες, μετά τα όσα είχαν συμβεί στις 9 Μαρτίου 1980 με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Λίτσα. Το «τριφύλι» κατέβηκε στο γήπεδο με «δεκάρι» τον Γιώργο Δεληκάρη και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βασίλη Κωνσταντίνου δεν απέφυγε την συντριβή με 4-2.



Ο Γιώργος Κούδας σε μια από τις πολλές μεγάλες παραστάσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα συμμετείχε και στα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ! Δύο φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου (15’-62’) και από δικές του τελικές ενέργειες σκόραραν οι Βασιλάκος (26’) και Αλεξανδρίδης (77’). Για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Δεληκάρης (64’) και Αντρεούτσι (86’) που προσπάθησαν να περισώσουν την κατάσταση.

Με το τέλος εκείνης της αγωνιστικής (7ης) ο ΠΑΟΚ ήταν στην 4η θέση και ο Παναθηναϊκός στη 12η θέση.






Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου