Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αναστασίου: "Κάποιοι παίκτες με προβλημάτισαν ευχάριστα"

Παναθηναϊκός-Αναστασίου: `Κάποιοι παίκτες με προβλημάτισαν ευχάριστα`

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες τον προβλημάτισαν ευχάριστα με την απόδοση τους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.





Ο προπονητής του "τριφυλλιού", μιλώντας στη NΟVA, τόνισε ακόμα πως δεν περιμένει μεγάλες αλλαγές από την ΑΕΚ παρά την έλευση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν η εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό βοηθάει εν όψει του ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Πάντα ψυχολογικά μία νίκη που συνδυάζεται και με καλό ποδόσφαιρο βοηθάει. Αλλά νομίζω πως το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχουμε διάρκεια. Ένα παιχνίδι δεν φτάνει. Το καλό είναι ότι η ομάδα στη Λεωφόρο έχει άλλη ψυχολογία αλλά πρέπει να συμβαίνει το ίδιο και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας».

Για το εάν έχει ευχάριστο πονοκέφαλο με την καλή απόδοση παικτών στο ματς με το Λεβαδειακό: «Αυτό θέλαμε. Ήταν σημαντικό για τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Και το είχα πει πρόσφατα ότι είναι δύσκολο που δεν έχουμε φέτος ευρωπαϊκά ματς, γιατί υπάρχει βάθος στο ρόστερ μας και θα έπρεπε όλοι να έχουν ρυθμό. Κάποια παιδιά δείξανε πολύ καλή εικόνα, με προβλημάτισαν αρκετά κι αυτό είναι ευχάριστο».

Για το πρώτο του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ και αν του έλειψαν αυτά τα ματς ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου: «Είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που υπάρχει η ΑΕΚ στην κατηγορία και όλες οι μεγάλες ομάδες θα ήταν καλό να βρίσκονται στη Super League. Αν με το καλό επιστρέψουν και ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Λάρισα, θα ανέβει το επίπεδο και θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική το πρωτάθλημα».

Για το τι περιμένει να δει στο ντέρμπι: «Θα είναι ένα ντέρμπι με αρκετή ένταση, πιστεύω ότι θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Για την ομάδα μου πιστεύω ότι κάνοντας σωστά πράγματα στο γήπεδο θα έχουμε το πλεονέκτημα».

Για το πού θα κριθεί το ματς: «Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, άρα χρειάζεται μέγιστη αυτοσυγκέντρωση και τύχη. Από τη στιγμή που υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κοστίσουν κάποια λάθη. Άρα η συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι πολύ σημαντική».

Για το εάν περιμένει αλλαγές στην ΑΕΚ μετά την έλευση του Γκουστάβο Πογέτ: «Είναι μικρό το διάστημα για τρομερές αλλαγές στη φιλοσοφία της ΑΕΚ. Μπορεί να θέλει να βάλει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς».

Για το τι έχει ξεχωρίσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ κι αν ο Μπουονανότε ξεχωρίζει: «Έχει αρκετά καλούς δημιουργικούς παίκτες η ΑΕΚ που ξέρουν να παίξουν ποδόσφαιρο, όχι μόνο τον Μπουονανότε. Εχει τον Βάργκας, τον Μπαρμπόσα, τον Μάνταλο, τον Αραβίδη αν αγωνιστεί, ο Κρισάντους, είναι καλοί παίκτες και θέλουν όλοι προσοχή. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς».

Για τη συμπαράσταση που περιμένει απ’ τον κόσμο: «Πάντα η βοήθεια του κόσμου μας είναι σημαντική, αλλά γενικά στη Λεωφόρο ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και τα παιδιά αισθάνονται τελείως διαφορετικά διότι υπάρχει θετική ενέργεια και ώθηση. Ειδικά σε αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντική η στήριξή τους».






Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου