Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ντέρμπι πρωτοπόρων, ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ



Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, οι δύο ομάδες που καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στη βαθμολογία της Super League μετά από 21 αγωνιστικές, συγκρούονται σε μια "μάχη" γοήτρου στο ΟΑΚΑ (19:30).


Η νίκη για τις δύο ομάδες δεν έχει τόσο βαθμολογική σημασία, αφού ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους, με τους κιτρινόμαυρους να επιθυμούν να το τερματίσουν.

Από πλευράς ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει στους Κορδέρο και Σοϊλέδη, ενώ για τον Ολυμπιακό ο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής τον Καμπιάσο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου