Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Τοπαλίδης: «Ο Σκίμπε θα πρέπει να προβληματιστεί με την εμφάνιση»

Τοπαλίδης: «Ο Σκίμπε θα πρέπει να προβληματιστεί με την εμφάνιση»

Στα στοιχεία που θα πρέπει να προβληματίσουν τον Μίχαελ Σκίμπε, μετά το ματς της Εθνικής με την Βοσνία, σχολίασε ο Γιάννης Τοπαλίδης. «Περίμενα να δω περισσότερη πίεση»,σχολίασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης: 

«Ήταν ένα ματς με δραματικό φινάλε. Ισοφαρίσαμε με μια γκολάρα, όμως η εμφάνιση δεν ήταν πολύ καλή. Βέβαια, ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Μετά από αυτό το ματς η ψυχολογία θα είναι στα ύψη, αλλά ο προπονητής και οι βοηθοί του θα έπρεπε να έχουν προβληματιστεί με την εμφάνιση της Ελλάδας».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ελλάδα:
«Τα πρώτα 35 λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν γίνεται όταν παίζεις στην έδρα σου και να είσαι τόσο παθητικός. Στις αντεπιθέσεις η Βοσνία ήταν επιπόλαιη, θα μπορούσε να ήταν βαρύ το σκορ. Εμείς από έξω θα πρέπει να σταθούμε στη νίκη, αλλά ο Σκίμπε σε όλο το παιχνίδι έδειξε προβληματισμένος».

Για την διαφορά της Ελλάδας συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, είπε:
«Έδειξε χαρακτήρα, παρόλο που δεν πήγε τόσο καλά το ματς. Παλιότερα βλέπαμε ότι η εικόνα δεν ήταν η ίδια αν δεν πήγαινε καλά το ματς. Οι παίκτες μας το έβλεπαν σαν τελικό, θα έπρεπε να είχαν απειλήσει περισσότερο. Σίγουρα, είχαμε τρεις, τέσσερις καλές ευκαιρίες, αλλά περίμενα να δω περισσότερη πίεση. Δεν γίνεται να περιμένουμε το τελευταίο λεπτό να μπει το γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου