Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Προετοιμάζονται για συνάντηση ΑΕΚ και Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας



Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, επιβεβαίωσε πως η Δήμος επεξεργάζεται...



 το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για συνάντηση με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμαρχος:

"Όσον αφορά τη συνάντηση με την ΑΕΚ, που ρωτάει ο κύριος Αράπογλου, δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με την ΑΕΚ. Δεν έχει κυκλοφορήσει από τοπικά Μέσα, έχει κυκλοφορήσει από κεντρικά Μέσα το αίτημα συνάντησης της ΑΕΚ. Εμείς επεξεργαζόμαστε ως δημοτική αρχή το ίδιο το αίτημα αυτό, προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε και εμείς το πεδίο για να μαζέψουμε όλες τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να είμαστε έτοιμοι.

Όταν υπάρξει κάτι, προφανώς και θα ενημερωθείτε. Και στο θέμα που βάζετε, κανένα πρόβλημα να γίνει συνάντηση τουλάχιστον δική μου με τους επικεφαλής για να δούμε το θέμα και πού βρισκόμαστε. Δεν μπορώ όμως να σας δεσμευτώ και ότι θα γίνει η συνάντηση και ότι θα είστε προσκεκλημένοι, αλλά πιο πριν μπορεί να προηγηθεί μια συνάντηση μεταξύ μας".

Σημειώνεται ότι ο Δήμος ζήτησε εγγράφως από την Περιφέρεια Αττικής τον φάκελο που αφορά την υπογειοποίηση, καθώς και στοιχεία σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου να προετοιμαστεί γι' αυτή τη συνάντηση.




Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου