Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Δύο στα δύο για Ουζουνίδη!

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Δύο στα δύο για Ουζουνίδη!

Τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας μετά από αυτή της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό) από τότε που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέτυχε ο Παναθηναϊκός.


Με το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 45΄ οι "πράσινοι" επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου στο άδειο λόγω τιμωρίας δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Οι "πράσινοι" κατάφεραν στο καλό τους πρώτο 45λεπτο να βρουν δίχτυα με τον Σουηδό στράικερ και στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση δεν απειλήθηκαν από τους «κυανόλευκους» που γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από 3 αγωνιστικές. Το "τριφύλλι" ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον Ατρόμητο να πέφτει στην έβδομη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο (63΄ Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Μπάχα (74΄ Κεϊτά), Λημνιός, Κοντοές, Τόνσο, Λε Ταλέκ (15΄ Παπαδόπουλος)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (89΄Π.Βλαχοδήμος), Ιμπάρμπο (80΄ Ρέις), Εμποκού (70΄ Μπουμάλ), Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου