Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (22:00, ΕΡΤ2): Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος για το διπλό

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (22:00, ΕΡΤ2): Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος για το διπλό

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη 2η θέση της κατάταξης


Ένα ακόμη κρας τεστ έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται σήμερα το βράδυ στην έδρα της Μπαρτσελόνα χωρίς τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη.

Οι ερυθρόλευκοι, που γενικά έχουν χτυπηθεί και φέτος από διάφορες ατυχίες, προέρχονται από δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες (με Φενέρ και Παναθηναϊκό) που τους επέτρεψαν να διατηρηθούν στη 2η θέση (11 νίκες, 5 ήττες) την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται οριακά εκτός της πρώτης προνομιούχου οκτάδας (7 νίκες-9 ήττες) έχοντας γνωρίσει την συντριβή την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Μπάμπεργκ.

Βαθμολογικά αυτοί που καίγονται είναι οι Καταλανοί καθώς πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, αλλά εφόσον ο Ολυμπιακός φύγει με τη νίκη τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για να έχει το πλεονέκτημα στα play off.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όπως προαναφέραμε δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βασίλη Σπανούλη ενώ στην Μπαρτσελόνα αμφίβολος είναι ο Βικτορ Κλαβέρ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου