Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

«Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα»

Μάντζαρης: «Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα»

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με τη νίκη από τη Βαρκελώνη και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που ήταν καθοριστικός στα τελευταία λεπτά, δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος γκαρντ στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά και ήμασταν κοντά στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, παρά το γεγονός πως παίζαμε καλά. Το σημαντικό ήταν σήμερα η άμυνά μας. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που βάζει 86-87 πόντους στην έδρα της και σήμερα τους κρατήσαμε στους 67 πόντους».

Ήταν ένα σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα στα playoffs;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε γι’ αυτό. Τώρα, θέλουμε να χαρούμε αυτήν τη νίκη. Ήταν σημαντική και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα. Έχουμε μάθει να πρωταγωνιστούμε. Είναι μία νίκη που χαιρόμαστε σήμερα, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για τις καθοριστικές βολές που έβαλε στο τέλος: «Ένιωθα καλά και είπα από μέσα μου ότι θα τις βάλω. Τις έβαλα και νικήσαμε».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο: «Ξέρουμε τι παιχνίδι είναι. Είναι στην έδρα μας και πιστεύω ο κόσμος να είναι πάλι δίπλα μας και να μας βοηθήσει. Αυτά όμως από αύριο, γιατί σήμερα θα χαρούμε τη μεγάλη νίκη που πήραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia