Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σε «λευκό κλοιό» η χώρα



Στα «λευκά» ξύπνησαν και σήμερα οι περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζει την επέλαση του με χιόνια, δριμύ ψύχος και ισχυρό παγετό.


Ειδικότερα, σήμερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ τοπικά θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο.

Παγετός κατά τόπους ισχυρός θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου