Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με το διευθυντή της ΠΑΕ, μετά από απόφαση των μετόχων και...



του ΔΣ της ΠΑΕ, οπότε οι «ασπρόμαυροι» της Κρήτης θα ψάξουν τον αντικαταστάτη του έμπειρου παράγοντα.

Αναλυτικά,η ανακοίνωση:

«Σε μια σειρά από μέτρα για την καλυτέρευση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχωρούν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, όπως αποφάσισαν ομόφωνα μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Galaxy.

Στην πολύωρη συζήτηση, έγινε αναλυτική ενημέρωση για τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ αυτήν την περίοδο. Οι μέτοχοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και συμφώνησαν ομόφωνα στα παρακάτω:
  • Οι μέτοχοι του ΟΦΗ εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιάννη Πολεμαρχάκη, προκειμένου να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.
  • Στόχος του ΟΦΗ είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.
  • Οι μέτοχοι του ΟΦΗ θα συμμετάσχουν άμεσα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας χρήματα τα οποία κρίνοντα απαραίτητα για τη λειτουργία της ομάδας αυτήν την εποχή.
  • Ο Σταύρος Λαμπράκης δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Σταύρο Λαμπράκη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα αναζητήσει με προσοχή τον αντικαταστάτη του για το πόστο αυτό.
  • Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ουσιαστικά ο άνθρωπος της διοίκησης κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει ο Κώστας Ζερβάκης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
  • Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και η νίκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου ο ΟΦΗ να μείνει κοντά στους στόχους που έχει θέσει».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia