Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στη Πυλαία ο Παναθηναϊκός



Συνήλθε άμεσα ο Παναθηναϊκός μετά το «χαστούκι» από τον Ολυμπιακό στην Euroleague και πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη...



 με 72-68, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 13ης αγωνιστικής της Α1.

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι «πράσινοι» στην Πυλαία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη περίοδο να «κοιτάξουν στα μάτια» τον αντίπαλό τους (23-24), αλλά από κει και πέρα οι «πράσινοι» ανέβασαν... στροφές και με ηγέτη τον Νικ Καλάθη, αλλά και τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Κρις Σίνγκλετον, Αλεσάντρο Τζεντίλε να προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα πήραν διαφορά 15 πόντων και μέχρι το 38ο λεπτό έκαναν πραγματικό περίπατο (64-50).

Από κει και πέρα, όμως, οι γηπεδούχοι με 4 διαδοχικά τρίποντα από τους ΜακΦάντεν και Σάιμπερτ, σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό των «πρασίνων», έφεραν τη διαφορά στο -3 (65-68) περίπου 18 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Σίνγκλετον ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των ελεύθερων βολών, έκανε το 70-65 και το παιχνίδι τελείωσε με το καλάθι του Τζέιμς (72-68).

Κορυφαίος των «πρασίνων» ήταν ο Νικ Καλάθης με 16 πόντους, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Σίνγκλετον. Από τους «ασπρόμαυρους» ο Σάιμπερτ πέτυχε 18 πόντους, ενώ άλλους 16 ο ΜακΦάντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου